Taloushallinto­järjestelmät ja -palvelut

Taloushallintojärjestelmämme sisältää taloushallinnon keskeiset tarpeet: palkkalaskennan, osto- ja myyntireskontran, pankkiyhteyspalvelun, tilinpäätöksen sekä raportointipalvelun. Järjestelmässä on integraatiot laskutus- sekä materiaalijärjestelmään ja sen lisäosana on myös liikkuvan työn ratkaisu, jonka toiminnallisuuksiin kuuluvat mm. ostolaskujen kierrätys, työtapahtumat, materiaalikäytöt, läsnäoloseuranta sekä työmaarekisteri. Palvelu tarjoaa ohjelmiston käytön mahdollisimman vaivattomasti.

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄÄN VOIDAAN LIITTÄÄ MYÖS MUUN MUASSA SÄHKÖINEN ARKISTOINTI-, KÄYTTÖOMAISUUS- JA RAPORTOINTIJÄRJESTELMÄ SEKÄ OSAKEREKISTERI.

Emme tarjoa vain valmiita järjestelmiä ja niiden kehitystä, vaan myös niiden käyttöä puolestanne. Kirjanpito on kirjanpitäjien ja tilitoimistojen erikoisosaamista, jota tarvitaan kaikessa yritystoiminnassa. Olemme tarttuneet myös tähän tärkeään tukitoimintoon, koska uskomme että alakohtaisella ymmärryksellä sekä tarkoituksenmukaisilla järjestelmillä pystymme tuottamaan asiakkaalle merkittävästi hyötyjä myös taloushallinnossa.

Tarjoamme talouspalveluja kaiken kattavasti, on sitten kyseessä laskutus, osto-/myyntireskontran hoito, maksatus, kirjanpito tai tilinpäätös, controller-palveluita ja sijaisuuksien hoitoa unohtamatta. Räätälöimme tarpeisiinne sopivat ratkaisut.

TALOUS­HALLINTO­PALVELUT

RAKENNETAAN YHDESSÄ TOIMIVAT RATKAISUT

Vakiopalveluiden lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia. Myös yrityskohtaisesti räätälöidyt palvelut ovat mahdollisia. Älä epäröi ottaa yhteyttä, yhdessä voimme rakentaa toimivat ratkaisut.