Kyberturvallisuuden palvelut

Kyberturvallisuuden tärkeys korostuu yhä enemmän nykyisin ja se on päivittäin läsnä yrityksen toiminnassa. Digitaalisen turvallisuuden on oltava tänä päivänä mukana kaikessa tekemisessä ja yhdessä tekemällä siinä onnistutaan parhaiten. Kyberturvallisuus ei ole pelkästään tietohallinnon vaan yrityksen koko organisaation asia.

Meiltä löytyy kyberturvallisuuden kattavat palvelut energia-, kaukolämpö tai vesiyhtiölle. Voimme konsultoida tarpeenne mukaan kyberturvallisuuden tai digitaalisen turvallisuuden alueilla.

Voimme toteuttaa yrityksille tietoturvapäällikön palvelut sovitulla kuukausittaisella tuntimäärällä. Tuotamme yhteistyökumppanimme kanssa tarvemäärittelyn pohjalta myös tarvittavat kyberturvallisuuden valvonta- ja hallintapalvelut.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus energiayhtiöiden tietojärjestelmien ja palvelujen turvaamisessa sekä digitaalisten turvallisuuspalvelujen tuottamisessa.

Meidän toimintaamme ohjaa tarjoamiemme järjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen jatkuva kehitys liiketoiminnan ja energiamarkkinoiden tulevia vaatimuksia vastaavaksi. Olemme aktiivisesti mukana kansallisissa Energiateollisuuden ja Fingridin sekä kyberturvallisuuden kehittämisen työryhmissä. Tietoturvallisuus ja tietosuoja ovat toiminnassamme hyvin tärkeitä. Asiakkuudenhallinnan palveluportfolioon tuotetaan jatkuvasti lisäarvopalveluja.

TIETOHALLINTO­PALVELUT