Kuvake

Keskeytys­vahti­palvelu

Keskeytysvahtipalvelun avulla asiakkaan sähkönjakeluasiakkaita voidaan tiedottaa sähkönjakelun keskeytyksistä automaattisesti tekstiviesteillä ja/tai sähköpostilla. Keskeytysvahtipalvelu on liitetty käytöntukijärjestelmään (DMS) ja toimii automaattisesti keskeytyksissä. Keskeytyksen alkaessa DMS järjestelmä saa tiedon keskeytyksestä käytönvalvontajärjestelmältä ja välittää tiedon Keskeytysvahti palvelulle. Keskeytyksen alkamisviesti lähtee yhdessä määritetyn viiveen päästä keskeytyksen alkamisesta. Käytönvalvojan saadessa tarkempaa tietoa keskeytyksen syystä tai korjausaikaennusteesta, lähetetään palvelusta myös keskeytyksen päivitysviestejä, jos asiakkaalla on käytössä Smart Energiapalvelut käytönvalvontapalvelu. Kun DMS järjestelmä havaitsee sähköjen palautuneen, tieto välitetään automaattisesti Keskeytysvahti palvelulle, joka tiedottaa keskeytyksen piirissä olleita käyttöpaikkoja keskeytyksen päättymisestä.

  • Automaattinen tekstiviesti, sekä sähköpostitiedotus keskeytyksistä
  • Mahdollisuus vapaamuotoisten viestien lähetykseen
  • Keskeytystietojen siirto käytöntukijärjestelmästä
  • Asiakastietojen siirto palveluun

Keskeytysvahtipalvelu on liitetty Smart Energiapalveluiden tuottamaan käytöntukijärjestelmäpalveluun, jossa käytetään Trimble DMS järjestelmää, mutta voidaan liittää myös muihin järjestelmiin.

Asiakkaalle toimitetaan tunnukset palveluun. Asiakas voi tunnusten avulla tehdä muutoksia palveluun. Tunnuksilla asiakas pääsee tarkastelemaan mm. raportteja ja lähetettyjä viestejä.

VALVOMO­PALVELUT